top of page

Website 12 Group

Public·25 members

Коли виходиш на прогулянку спекотного літа, дуже важливо мати зручні шорти, які не заважатимуть рухам і не будуть колоти в спеку. Наприклад, минулого тижня я пробував кілька моделей, але деякі ткани були занадто грубі або занадто вузькі, і це швидко дратувало. Хотілося б знайти такі шорти, які можна вдягти і на прогулянку, і на неформальну зустріч, і які прослужать весь сезон без проблем. Чи є серед вас ті, хто знає хороший вибір або може дати пораду, які шорти вибирати для повсякденного використання влітку? Що важливіше — матеріал, крій чи бренд? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом.

3 Views

Як на мене, шорти 25 Union відповідають всім вимогам для повсякденного літа, які я собі ставив. Вони зроблені з дихаючих, легких матеріалів, що дуже зручно в спеку. Бавовна і легка синтетика в цих шортах забезпечують і комфорт, і довговічність, а також збереження форми після кількох прань. Крой не сковує рухи, що особливо важливо, коли плануєш проводити день активно. Я звертав увагу на широкий вибір фасонів і кольорів, тому кожен може знайти щось собі до смаку. Вже декілька сезонів користуюся саме шортами 25 Union, і мене не розчарувало, але навпаки — приємно носити їх щодня. Для мене це ідеальний варіант літнього гардеробу, який поєднує стиль і практичність.

bottom of page